Benvinguts a l'humil blog que tractarà bàsicament de queixar-se sobre coses que no em semblin bé que vagi veient, tant al nostre poble, como a la societat en general. Aquest blog té cabuda per a gent de tots els colors sempre i quan tingui un respecte per la resta que hi pugui opinar i sense insultar a ningú. La intenció és que sigue un lloc per a debatre diversos temes d'una forma interactiva i educada, ja sigui plantejats per mi o per suggerències de gent que hi pugui entrar.

4 d’oct. 2010

Resultats de la vaga.

Bé després d’uns dies liat que no he pogut escriure res m’agradaria parlar de la vaga que van convocar fa uns dies, encara que sigui amb retard.
Per a començar la meva opinió és que el barbes i els que estan més a dalt de tot a l’Ugt comissions obreres i tal, ho han fet en la meva opinió, per a rentar-se les mans i apartar-se de la destrossa que està fent el govern. Perquè fan ara un vaga que ja no aporta cap solució perquè el mal ja està fet. Que passa amb aquests personatges?? Doncs que ells cobren igual i les quotes periòdiques als que estan afiliats les cobren sense cap excepció. I mentrestant viuen la vida sense moure ni un dit. Perquè si tant clar tenien els errors del govern i les empreses (a mi em va arribar un fulletó amb dibuixets i explicacions i tal) haguessin pogut actuar abans de que la coses ja no tingues  solució. No ara que esta tot fet surten ells i es fan els indignats i convoquen la vaga per a aprofitar que tota la gent parada cada cop està més indignada.
No van actuar quan el país estava totalment dependent de la construcció no, no van fer res per a fer veure al govern que s’havia de diversificar i avançar en els altres sectors. No van fer res quan es va començar a tirar al carrer a la gent amb molt bones condicions per a les empreses (amb l’excusa de la crisi et podien fer fora pagant-te la meitat). Per a que?? Si ells igual cobren i es peguen la gran vida. Però clar, ara la cosa ja no té solució, no es pot ampliar la creació de feina en altres sectors d’un dia per a l’altre per a generar feina. Ja no es pot tornar enrere perquè el mal ja està fet i no hi ha diners per a fer cap canvi.
Com que no es pot fer gran cosa actualment i ells estan mantinguts per aquesta  gent que s’està quedant sense feina, ara aprofiten per a fer-se els indignats i convocar una vaga. La meva pregunta es: necessitàveu els que heu convocat aquesta vaga arribar als gairebé 5 milions de parats per a convocar-la?? Això sona més a jo em rento les mans i de cara a la galeria ens fem els ofesos i li fem tota la culpa al govern. Però es pensen que som idiotes i que no veiem les noticies perquè durant aquest temps la premsa i mitjans de tel han dit en cada  ocasió que s’han reunit amb el president del govern, amb els  empresaris, etc. I que han fet?? Res, igual que els altres. Amb la diferència de que ells cobren dels treballadors per a fer alguna cosa, no els paga el govern dels impostos que ens recapten, sinó  que els afiliats a UGT i Comissions obreres paguen una  quota periòdica per a que aquestos vetllin pels treballadors. A mi em sembla molt indignant i crec que han estat els primers de tirar-se del vaixell abans que s’enfonsi i ara es fan les víctimes. És una vergonya.
I qui diu aquestos diu la oposició. Em sembla molt penós la oposició que s’està fent al govern en temps de crisis. Que fàcil és parlar des de l’altra part de la poltrona i fer totes les culpes al govern (la crisi ha estat mundial no només a Espanya) i no aportar cap solució útil i que no estigui basada en la demagògia. És molt fàcil dir: s’ha d’invertir en això o en allò sense saber com està la caixa. Em fa molta gràcia també veure a l’oposició parlar dels “pobres treballadors” que estan a l’atur i que ells pensen en nosaltres. Es pensen que som tontos o que?? I la dreta que tant parla ara de posar diners aquí i allà i que l’únic que vol es tornar al govern per a tornar a privatitzar-ho tot i ajudar als seus amiguets rics a ser més rics. El problema es que manipulen tant amb els seus micròfons de la dreta que per desgràcia em sembla que és el que ens toca en un futur molt proper. Que tot sigui privat i t’ho hagis de pagar tu. Però això no ho diran no fins  que no estiguin al govern. El que he dit abans una oposició lamentable i basada en interessos propis i no de la gent del país.
I seguint en la vaga algunes xifres que he trobat per la xarxa:


Que podem deduir de xifres com aquestes?? Que realment al final la vaga ha estat per als que estan parats i per als que els han obligat els piquets a tancar.
Tampoc és qüestió de generalitzar perquè en tots els sectors hi ha hagut gent per a tots els colors. Però el que està clar és que a la majoria de la gent que té feina li sua la crisis.
Tota la gent  que té feina, encara viu millor que abans perquè les preus per la crisi han baixat. I la majoria de funcionaris (no tots) com que tenen la feina assegurada els al sua la vaga i així ha anat la cosa.
És la solidaritat que hi ha en aquest país, que la majoria de gent que esta treballant no ha fet vaga  per no perdre un dia de sou i els funcionaris encara menys. I són els mateixos funcionaris que, segons els sindicats, van fer vaga quan els van baixar un 5% de sou per la crisis.
Conclusió, que de  solidaritat res, aquí la gent es queixa quan li pica a ell la butxaca o la seva feina, sinó que els donin a tots pel cul. I no he generalitzat perquè se que alguns funcionaris han fet vaga i sectors que tenen feina també, però per desgràcia han estat molt pocs. Per tant, donar les gràcies a tots els solidaris que l’han fet i als que no l’han fet només dir-los que després si gira la truita que no busquin a ningú perquè s’ho hauran buscat ells.
Per això em fa gràcia quant sento als polítics i la gent amb feines segures solidaritzar-se pels “pobres aturats”...si si, el que teniu és la cara folrada companys!!!
Al final la vaga no ha servit per a res i el govern ha seguit amb la seu full de ruta. En gran part degut a que han vist que perdran els mateixos vots que ja esperaven. És a dir, els que estan sense feina i sense un duro. La resta els seguiran votant perquè ja els va bé. Així, gràcies als que han passat de la vaga per no perdre un dia de sou, d’aquí un temps serà més fàcil que els facin fora, perquè amb la seva abstenció estan donant la raó al govern. Però clar quan els picarà ja es queixaran com amb la baixada del 5%. Els resultats en xifres han estat molt decebedores per al futur del país i al mateix temps molt esperançadores per al govern que han vist que la població està anestesiada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada