Benvinguts a l'humil blog que tractarà bàsicament de queixar-se sobre coses que no em semblin bé que vagi veient, tant al nostre poble, como a la societat en general. Aquest blog té cabuda per a gent de tots els colors sempre i quan tingui un respecte per la resta que hi pugui opinar i sense insultar a ningú. La intenció és que sigue un lloc per a debatre diversos temes d'una forma interactiva i educada, ja sigui plantejats per mi o per suggerències de gent que hi pugui entrar.

27 d’oct. 2010

Quina gentussa.

Bé el tema d’avui és bastant espinós perquè fa referència a la tragèdia de fa tres dies. No és per entrar en detalls del tema sinó més bé del tracte que ha rebut per part de les institucions.
Començarem pels “amics” de L’UGT, que com sempre que passa alguna cosa es posen al davant dels indignats i els que demanen més justícia i tal. Amb la vaga van fer igual, primer l’únic que van fer és cobrar per fer la vista grossa i quan les coses se n’han anat de mare convocar una vaga. Doncs bé ahir van fer el mateix. Aquesta gentussa van aprofitar l’ocasió d’una forma vil i rastrera per a demanar una aturada de cinc minuts com a mesura de protesta per la falta de seguretat. Molt bé nois, sou uns cracks!!!
Però aquesta gentussa no va fer res quan els bancs decideixen per a guanyar més diners deixar d’invertir en seguretat. És el mateix de sempre, quan passa alguna cosa tots s’escandalitzen però a l’hora de fer la prevenció passen de tot. Ara el mal ja està fet, ja ha destrossat a una família, se la poden fotre pel cul la parada de cinc minuts.
El que havien d’haver fet és demanar aquestes mesures quan van comprovar que la cosa anava a la baixa en quant a seguretat no pujar al carro ara per a rentar-se les mans. No van anar als dirigents dels bancs a demanar més seguretat per als treballadors, però la quota d’aquestos cada més, per a mantenir el seu ritme de vida, si que la cobraven.
Després venen els senyors dels bancs. Segons he escoltat (no ho recordo ara on) el senyor Botín ha enviat una carta de condol a la família per la tragèdia. Molt bé noi!!! Precisament el banc que li dona a Ferrari 15 kilos a l’any per a que corri el senyoret Alonso i per a publicitat. Ara vens amb condols Botín?? Al final és lo de sempre, d’on retallen és de llevar als treballadors que fan la feina bruta tot tipus de comoditat, tot tipus de rebaixes de salaris i fer fora a la gent amb l’excusa de la crisis. Jo no se quant val un detector de metalls però si se que a EEUU hi ha molts d’instituts i col·legis que en tenen (per tant no crec que sigui un preu prohibitiu), tampoc se el sou d’un membre de seguretat que estigui al costat del detector però el que si crec és que amb 15 milions que li dones a Alonso senyor Botin en pots comprar uns quants de detectors i pagar uns quants membres de seguretat. Te la pots fotre pel cul la carta enviada des de la teva torre de poder per sobre de la gent normal. Segurament ni la ha escrita ell. Hi ha sucursals que van amb timbre, d’altres amb la targeta sinó no entres, etc. Però amb la tonteria de la proximitat han confós el significat i ho han transformat en una mànega ampla total. I ho dic per l’exemple de la sucursal d’aquest banc al poble, que abans per exemple havies de tocar al timbre i ara ni això.
Com no menció especial per als que “donarien la vida 112 vegades per tu”....si si. Avui (3er dia) han sortit a les noticies les primeres imatges del banc on surten les cares d’aquests fills de puta. Al tercer dia!!! Que heu fet els dos restants doncs??? També ha sortit que avui han començat a demanar als comerços propers imatges de les càmeres per a poder realitzar els dibuixos amb més precisió i saber el lloc per on potser van fugir...tot això al tercer dia!!! Això si que és indignant!!! Avui he anat  a Amposta i d’anada m’he trobat un furgó d’atestats i dos cotxes que es disposaven a fer un control...d’això si que en saben, de fer proves d’alcoholemia i recaptar per a l’Estat, avore si així cobren la doble...
No se els psicotècnics que els fan als que volen entrar als mossos però cada vegada tinc més clar el “perfil” que busquen. Amb la tecnologia que hi ha avui dia no era possible aconseguir montar dispositius policials a les carreteres com deu mana i amb la major rapidesa possible?? Tan quadriculats són de no destinar tots els recursos disponibles per a agafar als assassins??? Ja veurem el dia d’eleccions o quan vingui el Papa i actes d’aquestos com es destinen els recursos. Almenys que tinguessin una mica de vergonya home que han sortit imatges per la tele i es veien 5 mossos per a ficar una espècie de toldo per a tapar la sucursal i sortia un posant-la i els altres quatre amb els brassos creuats mirant com ho feia. No podien avançar feina dintre???
A sobre he vist a les noticies que l’assassí ha assaltat almenys 10 bancs en els darrers mesos i ha sortit una imatge de fa uns mesos i la cara era la mateixa!!! I van i tenen la cara dura de dir que aquest fill de puta possiblement estigui ja fora del país....homeeee. Sereu retrassats mentals!!! Que esperaves, que després de matar a una persona s’esperaria tres dies a que l’identifiquéssiu vosaltres amb el vostre patètic desplegament?? La gentussa aquesta encara li ha donat tres dies de avantatja. L’actuació dels mossos ha estat amb diferència el pitjor de tots els sectors que han intervingut pel seu passotisme inexplicable. Si hagués matat a un policia o hagués estat un atemptat ja haurien corregut ja, és que no som tots iguals senyors mossos?? Si algú mata al rey, al papa, a un famós,etc. la policia també tardarà tres dies en buscar les imatges??.... Patètic.
Per últim la premsa que molts mitjans ho han passat molt per damunt i que ni s’han dignat a fer un tracte com deu mana tret dels de Catalunya. El dia que va passar a TVE primer van parlar d’un atemptat a Marroc, després de les habituals baralles al parlament i mil coses abans de parlar. Avui a T5 igual, surten a la primera noticia del resum les fotos d’aquestos i la noticia la comencen després de parlar de un que li han posat ara una condemna per matar a un alcalde, de les baralles de Rubalcava i la del PP i bla bla bla. Cada cop tinc més clar la basura que suposa la informació al nostre país que en cap cas tenen clares les prioritats...és molt indignant veure com passen per sobre d’una noticia segons la importància pública que té la víctima. Si han sortit fins i tot imatges del etarra cheroke aquest fumant-se un cigarro abans de agafar-lo!!! És molt fort. Però clar per a la resta del país és més important ETA es veu que un assassinat.
Esperem que serveixi d’alguna cosa perquè amb això de la crisi cada cop està més a l’ordre del dia i molts de negocis poden patir la mateixa sort. Perquè mentre hi ha atur van cobrant igual, però quan et tallen el grifo del tot...ara es quan ve la part més perillosa de la crisis.  Però clar tu aniràs i robaràs algo per menjar i et fotran un puro que fliparas...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada