Benvinguts a l'humil blog que tractarà bàsicament de queixar-se sobre coses que no em semblin bé que vagi veient, tant al nostre poble, como a la societat en general. Aquest blog té cabuda per a gent de tots els colors sempre i quan tingui un respecte per la resta que hi pugui opinar i sense insultar a ningú. La intenció és que sigue un lloc per a debatre diversos temes d'una forma interactiva i educada, ja sigui plantejats per mi o per suggerències de gent que hi pugui entrar.

20 d’oct. 2010

Quina societat més paleta...

Bé, a mesura que van passant els dies i s’acosta “l’esperada” arribada del Papa al nostre país, cada cop s’escolten més dades al respecte del que costarà ja sigui en infraestructures, com econòmicament i tal.
Avui, he escoltat a la ràdio, que la visita del Papa ens costarà aproximadament 1.2 milions d’euros a tots els contribuents (700000 en despeses papals i 500000 en despeses de seguretat i neteja posterior). De veritat que no ho entenc. En que ens beneficia als ciutadans que vingui el papa a passejar-se pel nostre pais i a gorrejar tot el que vulgui de nosaltres??? Econòmicament com podem comprovar en res, al contrari. En quan a bona imatge del país, en que ens pot beneficiar que vingui el vividor aquest??? En res. Als únics que pot beneficiar és als religiosos per a aconseguir adeptes (tal com fan les coses és difícil però algun inconscient hi haurà) a costa de que paguem tota la gent del país per a que ells es segueixin forrant a costelles de la gent.
Perquè per molt que diguin que som un país laic, que la gent cada cop més veu les coses, es demostra que l’església segueix tenint un poder en la nostra societat que no hauria de tenir. En primer lloc perquè és una institució privada, bé privada menys a l’hora d’enriquir-se, perquè ja demanen la creueta a la declaració i ajudes i beneficis als creients. El més indignant és que encara van predicant la pobresa i el sacrifici pels altres i resulta que veus a tots els que estan per sobre dels retons (perquè aquestos són els peons realment, encara que n’hi ha algun que es per flipar) els veus a tots emperifollats, carregats d’or i que no van a menjar precisament a un bar de menús del dia.
A més de tenir “bula” quan fan algunes coses mal fetes. És increïble com una institució que viu ancorada en el passat que tingui la capacitat que té actualment per a fer el que li rota i que no sigui capaç de canviar en alguns aspectes. Com ara el tema del celibat, que l’únic que suposa és que després vagin abusant de nens. Però clar després surten els peixos grossos demanant perdó i tot s’arregla. Que ho faci un ciutadà normal, ja veurem si té el mateix tracte...Clar perquè ho han de canviar, si els que manen se’n van de “festa” sempre que volen i amb senyoretes de luxe, els que han de mantenir el celibat són els pobres innocents dels retons que tenen “fe”...que trist. I tots els “fidels” que els porten allà dalt sense demanar cap explicació. Tots aquestos que quan ho fa un polític s’indignen de forma considerable però que en canvi quan  ho fa un bisbe, cardenal, etc. no diuen res.
A mi personalment m’indigna molt veure l’anunci este que demanen la creueta a la declaració i surt gent que se suposa que ajuda als altres, surten missioners i tal. Perquè no fan un vídeo amb tot el que hi ha al vaticà, en obres d’art, or i quantioses riqueses???
Em fa bullir la sang veure com et demanen una misèria per a enriquir-se quan tenen guardat de tot que si ho venguessin tindrien per a acabar amb tota la pobresa de sobres.. però clar com tindrien  llavors tots els peixos grossos els ingressos per a viure la vida com a reis. Perquè és el que fan, si em diguessis el capellà que esta en una església, que almenys pot prestar a la gent que vagi una orella per a escoltar-los quan no hi ha ningú que ho faci, o bé intentar ajudar a la gent. Però els que estan per sobre que fan??? Perquè de missa no en fan, d’atendre a la gent tampoc. A més a tota aquesta gent no la veig pels barris suburbials, ni pels països on es moren de gana i esta plagat de sida. Van a països on tenen el seu hotelet cinc estrelles i a tota la gent llepant per on xafa.
I després són una institució que menja la bola a la gent pobra que no té res més o agafar-se. El tema del sida és per a llogar-hi cadires.
Resulta que són tan antics que l’ús del  preservatiu és una cosa que no es pot permetre i si permetre que la gent es mori per aquesta enfermetat. Però ells ben be que se’l posen quan se’n van de putes els malparits i tots els dels partits que els recolzen. Igual que l’avortament, que segons ells és un homicidi, però ben bé que ho fan d’amagades quan els hi convé.
Jo respecto la gent que creu en alguna religió perquè cadascú s’agafa al que pot o vol quan té alguna problema. Però no crec de cap manera en les institucions que juguen amb les seves pors per a menjar-los el cervell i explotar-los de mala manera aprofitant l’analfabetisme de moltes d’aquestes persones. I la societat i polítics, en lloc de fer alguna cosa al respecte, encara marquen la creu a la declaració, fan donacions i els hi fan la vida molt fàcil. A més de que els partits polítics els donen tot el poder del món per a fer el que vulguin.
Perquè al papa se l’hauria de rebre en una bossa plena de tomates i avore qui li encerta al cap i no amb aplaudiments i amb tots els honors com el rebran d’aquí uns dies. I pagant tots és clar. És tan patètic que encara ho paguem tots els contribuents, és igual que siguis creient, que siguis d’una altra religió, etc. El més lògic seria que si la església d’aquest país vol  que vingui la sangonera blanca, que ho paguessin dels seus generosos ingressos. Al final passa com en tot, que els que tenen que sacrificar-se i posar els diners són els ciutadans de a peu mentre ells segueixen amb les seves vides de luxes.
Però per a que, si vivim en una societat paleta de “palmeros”, que com ja esta establert no cal qüestionar-ho. Igual és pensen que per pagar aniran al cel....

2 comentaris:

  1. totalment dacord!!!! la única diferència entre l'esglèsia i una secta, es cap!! ja q l'esglèsia es una secta q desde sempre a aprofitat un poder (Deu o jesucrit) q encara avui no està demostrat si es real o no.
    Si vols a un blog escrivim un article dient q weno q un dia vaig tocar a un mort i el vaig ressucitar... i wno a partir dalli comencem a crear una secta i avore si daki uns quants anys vivim com a reis...

    ResponElimina
  2. Pos si xaic algo haurem de fer. Algun tipus de montatge o algo espectacular perquè ara ja hi ha superhavit de sectes...jeje

    ResponElimina