Benvinguts a l'humil blog que tractarà bàsicament de queixar-se sobre coses que no em semblin bé que vagi veient, tant al nostre poble, como a la societat en general. Aquest blog té cabuda per a gent de tots els colors sempre i quan tingui un respecte per la resta que hi pugui opinar i sense insultar a ningú. La intenció és que sigue un lloc per a debatre diversos temes d'una forma interactiva i educada, ja sigui plantejats per mi o per suggerències de gent que hi pugui entrar.

1 de des. 2010

L’entrevista del senyor Mas.

Algú em pot explicar l’entrevista que és va produir ahir a TV3 al senyor Mas?? L’única explicació que li veig és que després de guanyar tenia la necessitat de sortir a la tele a mostrar la sonriseta i el pel ben pentinadet i passar la mà per la cara als altres candidats.
Ho dic perquè la vaig veure tota i encara no se l’objectiu de Convergència per als darrers quatre anys, ni com s’estructurarà el govern, el full de ruta ni res.
Està clar que necessitava sortir per la tele a ensenyar les dents a la gent que mirava TV3 i a putejar als fans d’ APM que esperàvem un especial del partit del dia anterior que va ser històric i volíem veure l’anàlisi del clàssic amb “segell APM”.
Amb això no estic dient que el senyor Mas no hagi de celebrar la seva victòria, ni que no pugui parlar per la tele ni res per l’estil, faltaria més.
Però una entrevista d’aquestes característiques s’hagués hagut de fer un cop format el nou govern i un cop establerts els primers anàlisis de com han deixat el govern els anteriors, dels passos que volen seguir, etc.
Però és que l’entrevista d’ahir no va tindre cap sentit, perquè la majoria de preguntes que li va fer Monica Terribas, és va escapolir en la majoria i d’altres no va deixar gens clar el que volia fer.
El que em va sorprendre bastant és quant li van preguntar per l’atur que ja va rectificar les paraules que havia dit en campanya i em va donar bastant mala espina la frase que va dir que “per sortir de la crisis el més important serà la societat catalana, més que les petites i mitjanes empreses i que els empresaris i administració”...Em va sorprendre perquè va dir d’entrada que no donaria més diners a cap conselleria ni a cap administració, també va dir que abaixaria els impostos a abans de que el tripartit els puges (amb el matis de que primer havia de veure com estaven els comptes de la generalitat....mmmmm ja veurem si al final baixen...) i que tampoc donaria diners a les empreses per a poder reflotar....
Llavors si no ha  de posar més diners, ha de baixar els impostos i no ha d’invertir per a crear llocs de treball quina és la gran importància de la societat catalana?? Que sense tindre un euro haurem de sortir al carrer a gastar per a que els comerços reflotin?? No se, a mi no em va deixar massa tranquil la entrevista d’ahir.
També va parlar de reduir la taxa d’atur fins a nivells de la unió europea (no a la meitat com havia promès en campanya) en 4 o 5 anys. Així els que no tenim feina ens hem d’esperar 4 anys per a tindre’n??mmmm. Preocupant preocupant.
Però el més preocupant de tot va ser quan li van preguntar pel PP perquè va deixar una porta bastant oberta per a pactar amb ells i sobretot va deixar clar que s’esperaria pel tema del concert econòmic a que hi hagi un govern nou a l’estat espanyol, que vistes les autonòmiques està bastant clar que serà de dretes, resulta que anirà a demanar que es compleixi l’estatut a un govern que ha posat tota mena de traves jurídiques per a que no es pugui complir..Total que es baixarà els pantalons davant el PP a Espanya perquè ara ja està al govern que era l’únic que li importava.
Així doncs podem dir, que tots els que han deixat de votar a l’esquerra com a vots de càstig o per canviar, amb l’excusa de que volien un canvi, el que han aconseguit és donar-los gairebé una majoria absoluta per a que retrocedim 10 anys al binomi Aznar-Pujol que no va ser precisament gaire beneficiós per a Catalunya. Els que volíeu un canvi ara resulta que hem canviat però a pitjor. Que ens queda doncs, tornar al franquisme a les pròximes??? Anem cap enrere com els crancs?? Perquè segons dades 75000 persones van votar a un partit xenòfob, més totes les que van votar al PP... Catalunya té un futur negre negre (i no ho dic pel color de la pell perquè al pas que anem serà tot el contrari..).
L’únic consol que em va quedar de l’entrevista d’ahir és escoltar de la boca del futur president que no estava d’acord que amb el que Catalunya produïa per a l’estat no teníem ni els beneficis públics ni les infraestructures adequades que altres que produïen menys si que tenien. Almenys una cosa bona, juntament amb una millora fiscal per a Catalunya. Bé almenys no ho haurem perdut tot....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada